Eetvoorstelling M-EAT – Journey through the Orient

Op zondag 29 oktober organiseert Nul33 samen met Boudewijn Coert van Toko BoCo de bijzonder smaakvolle eet-voorstelling M-EAT Journey through the Orient. In 6 gangen neemt Boudewijn je mee op een culinaire reis naar de Aziatische keuken. Ondertussen geniet je van je gezelschap, live muziek en leuke anekdotes van Boudewijn.

Eet-voorstelling M-EAT Journey through the Orient begint om 16.00 uur. Het 6-gangen menu is € 34,50 (excl. drank). Reserveren is mogelijk via onderstaand formulier:

[recaptcha]

Boudewijn omschrijft zichzelf als passievolle kok die werk heeft gemaakt van zijn hobby: koken en zijn gasten laten genieten van de gezelligheid die bij eten en drinken hoort. Dit doet hij met zijn foodbedrijf Toko BoCo. Boudewijn staat met zijn eigen foodcar op diverse foodfestivals, verzorgt elke woensdag De Blauwe Hap in ‘t Nonnetje (Indisch buffet), geeft kook-clinics en verricht grote en kleine cateringklussen.

 

In 6 gangen proef je de verrassend lekkere Aziatische keuken:

Loempia | met de groe(n)ten uit Vietnam
Neem een hap van deze knapperige loempia en je waant je in de straten van Hanoi. De vulling van kool, wortel, prei, taugé en kip wordt heerlijk gekruid. Het pittige zoetzure sausje maakt het af.

Peking Eend | het favoriete gerecht van de Ming dynastie uit China
ToKo BoCo’s eend wordt geserveerd in een flensje met Hoisin saus, lente ui, Spaanse peper en komkommer. Resultaat: een pittige maar oh zo frisse combinatie die je smaakpapillen triggert.

Paksoi met gamba’s op z’n Thais
Deze Oosterse groente met beet krijgt bezoek van geruld ei en in knoflook gemarineerde gamba’s. Het geheel wordt op smaak gebracht met specifieke Oosterse kruiden, die de afzonderlijke smaken verrijken.

Coquilles St. Jacques ontmoeten Japan
Gebakken coquilles afgedekt met lente uitjes en so oen. Door dit geheel te overgieten met soja, rijstwijn en gloeiend hete zonnebloemolie ontstaat een heerlijk gerecht.

Babi pangang spek uit Indonesië
Traditioneel bereide babi pangang spek met soja/ketjap saus. Eenvoud in optima forma. En lekker!

Selamat Makan Kue Dadar
Het water loopt je in de mond bij dit authentieke Indonesische dessert: een pandan pannenkoekje gevuld met warme, geraspte kokos, gekookt in palmsuikerwater. Deze overheerlijke smaaksensatie wordt geserveerd met een bolletje slagroomijs.

 

Impressie eerdere M-EAT eetvoorstelling

www.toko-boco.nl
www.m-eat.nl